• Home »
  • Облекло »
  • Софтшел яке за туризъм и свободно време Инфо Пойнт

Софтшел яке за туризъм и свободно време Инфо Пойнт

Системата за обличане на слоеве е най-подходяща, защото ни осигурява максимален комфорт по време на преходи, запазвайки температурния баланс на тялото.
Основните слоеве са три. Можем да ги категоризираме по следния начин: първи – влагоотвеждащ, втори – изолационен и трети – предпазващ.

 

Трети слой:

Това е слоят, който ни предпазва от външни влияния като вятър и дъжд. От изключителна важност е да предотвратим влагата от външната среда да навлезе в контакт с някой от по-долните слоеве или с тялото ни. Ако позволим на влагата да премине отвън навътре, ще ни стане по-студено, отколкото ако сме сухи. Ето защо дрехите от трети слой – якетата, са най-често с мембрана, която освен водонепропусклива, е и дишаща. Можем да си представим мембраната като мрежа, чиито отворчета са достатъчно малки, за да не позволят и капка вода да премине отвън навътре, но в същото време са достатъчно големи, за да пропускат пàрите и влагата, които тялото ни отделя, когато се загрява по време на движение. 

Нашето Инфо Пойнт дамско или мъжко вталено яке от специален "SoftShell" материал, състоящ се от два слоя. Якето е с цял цип, който завършва с протектор на брадата. Подсилени парчета на гърдите. Три джоба със специални водоустойчиви ципове. Ръкавите завършват с регулируем маншет в цвета на якето. Долният край на якето има регулируем ластик с два регулатора. Якето е с висока водо и ветроустойчивост. Полар от вътрешната страна.

Състав: 

Външен слой - 92% полиестер, 8% ликра

Плътност: 300гр./м2

Вътрешен слой - 100% полиестер

 

Това яке може да се закупи на намалена цена с точки:

 

Базова цена - 69лв/брой

Цена с 1000 точки - 66лв/брой

Цена с 2000 точки - 63лв/брой

Цена с 3000 точки - 60лв/брой

 

Как се трупат точки - виж тук: ТОЧКИТЕ

 

*Инструкции за пране:

 

>Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма

>Да не се суши в сушилня

>Забранено химическо чистене

>Да не се избелва и глади

 

За поръчка +359889150480 или директно в офисите ни в Бургас и Варна

 

Опционално е възможно изпращане с куриер - като транспортната услуга е за сметка на купувача.

69,00 BGN
The product is added to shopping cart
Price: 69,00 BGN
Please choose: