Туристическо облекло с логото на Инфо Пойнт

Системата за обличане на слоеве е най-подходяща, защото ни осигурява максимален комфорт по време на преходи, запазвайки температурния баланс на тялото.
Основните слоеве са три. Можем да ги категоризираме по следния начин: първи – влагоотвеждащ, втори – изолационен и трети – предпазващ.

 

Първи слой:

Първият слой често е наричан дишащ или влагоотвеждащ – това е така, не защото спира потенето, а защото предоставя на тялото циркулация на въздух и максимално бързо отвеждане на влагата отделена от него към външната повърхност на дрехата, откъдето тя или се изпарява, или се предава на следващия слой, ако има такъв. Към първи слой спадат нашите тениски "Страст към пътуването" в различни цветове.

Бързо съхнеща, отвежда потта и създава чувството за свежест!

100% полиестер - Синтетичната материя гарантира ефикасно отвеждане на влагата от текстила и предотвратява неудобството от усещането за влажна кожа.

Изключително лека, модерен дизайн с лого и елемент:

Значение на Дървото на Живота
Дървото на Живота представлява безкраен кръговрат, който свързва материята и всичко земно. Окръжността символизира света, а самото дърво въплъщава неразделната връзка между небето и земята. Корените достигат дълбоко в земята, от чиито богатства дървото се храни. Изобилните клони и листа се преплитат към небесата под закрилата на яркото слънце, от чиято огнена сила дървото черпи енергия, за да расте и ражда плодовете си.
 
Размери: S, M, L, XL 2XL
 
 
 
 
Тази тениска може да се закупи на намалена цена с точки:
 
Базова цена - 26лв/брой
Цена с 1000 точки - 23лв/брой
Цена с 2000 точки - 20лв/брой
Цена с 3000 точки - 17лв/брой
 
Как се трупат точки - виж тук: ТОЧКИТЕ
 
*Инструкции за пране:
 
>Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
>Да не се суши в сушилня
>Забранено химическо чистене
>Да не се избелва и глади
 
 

Втори слой:

Неговата роля е изолираща. Освен да приема отделената влага от първи слой, той има функцията и да ни топли. Поларите спадат към тази графа, като и тук изработката е от изкуствени материи или вълна. Този слой съхне лесно и е изключително лек. Поларите са също така с различна плътност – колкото по-плътен е един полар, толкова повече ще ни топли.

Инфо Пойнт предложението за втори изолиращ слой:

 

Добре изглеждащо дамско или мъжко поларено яке с висока яка. Супер меко, с два странични джоба с цип. Полара е по специална антипилингова технология. Стилна бродерия на гърдите "INFO POINT"

Състав: 100% полиестер
Плътност: 300гр./м2
 
Този полар може да се закупи на намалена цена с точки:
 
Базова цена - 42лв/брой
Цена с 1000 точки - 39лв/брой
Цена с 2000 точки - 36лв/брой
Цена с 3000 точки - 33лв/брой
 
Как се трупат точки - виж тук: ТОЧКИТЕ
 
*Инструкции за пране:
 
>Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
>Да не се суши в сушилня
>Забранено химическо чистене
>Да не се избелва и глади
 

Трети слой:

Това е слоят, който ни предпазва от външни влияния като вятър и дъжд. От изключителна важност е да предотвратим влагата от външната среда да навлезе в контакт с някой от по-долните слоеве или с тялото ни. Ако позволим на влагата да премине отвън навътре, ще ни стане по-студено, отколкото ако сме сухи. Ето защо дрехите от трети слой – якетата, са най-често с мембрана, която освен водонепропусклива, е и дишаща. Можем да си представим мембраната като мрежа, чиито отворчета са достатъчно малки, за да не позволят и капка вода да премине отвън навътре, но в същото време са достатъчно големи, за да пропускат пàрите и влагата, които тялото ни отделя, когато се загрява по време на движение. 

Нашето Инфо Пойнт дамско или мъжко вталено яке от специален "SoftShell" материал, състоящ се от два слоя. Якето е с цял цип, който завършва с протектор на брадата. Подсилени парчета на гърдите. Три джоба със специални водоустойчиви ципове. Ръкавите завършват с регулируем маншет в цвета на якето. Долният край на якето има регулируем ластик с два регулатора. Якето е с висока водо и ветроустойчивост. Полат от вътрешната страна.

Състав: 
Външен слой - 92% полиестер, 8% ликра
Плътност: 300гр./м2
Вътрешен слой - 100% полиестер
 
Това яке може да се закупи на намалена цена с точки:
 
Базова цена - 69лв/брой
Цена с 1000 точки - 66лв/брой
Цена с 2000 точки - 63лв/брой
Цена с 3000 точки - 60лв/брой
 
Как се трупат точки - виж тук: ТОЧКИТЕ
 
*Инструкции за пране:
 
>Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
>Да не се суши в сушилня
>Забранено химическо чистене
>Да не се избелва и глади
 
За поръчка +359889150480 или директно в офисите ни в Бургас и Варна
 
Опционално е възможно изпращане с куриер - като транспортната услуга е за сметка на купувача.
26,00 BGN
The product is added to shopping cart
Price: 26,00 BGN
Please choose: