• Home »
  • Blog »
  • #сърцезаБГ - нова инициатива на #Infopoint и Петя Русева

#сърцезаБГ - нова инициатива на #Infopoint и Петя Русева

21 August 2020
#сърцезаБГ - нова инициатива на #Infopoint и Петя Русева
"Хубава си, татковино,
 
име сладко, земя рай..."
 
 
    Два реда, а казват всичко. Неземно красиви места, заредени с много енергия и мистика, богата история и прекрасен фолклор. Да, за всичко това има само една дума - България!
 
    Ние, екипът на Инфо Пойнт, обичаме всяко кътче от нашата страна и се стараем да покажем и на Вас, нашите клиенти, тези прекрасни кътчета.Стремим се да докоснем сърцето на всеки един от Вас с пътуванията и приключенията, които Ви предлагаме. Когато пътуваме, се чувстваме живи и се зареждаме за нови подвизи с енергията, която ни дават вашите усмивки. За да запечатаме всички положителни емоции и да покажем," че и ний сме дали нещо на светът” и че Родината ни има още с какво да ни изненада, подемаме кампания. В кампанията ще включим два #, с които Вие ,нашите приятели, да обозначавате своите снимки от наши общи пътувания. Двата # са #infopoint и #сърцезаБГ.
 
    Дерзайте, приятели, пътувайте, запечатвайте спомените си. Очакваме да напълним фейсбук с красивите снимки, които ще направим. На снимките си нека направим сърчице с ръцете си, за да засвидетелстваме любовта към Родината.

Почти пладне е, а ние стоим под сенките на няколко големи дървета пред входа на гара Септември. От тук започва и нашето различно приключение. На крачка от Родопите сме и чакаме часа, в който ще тръгнем към планината. Този път ще пътуваме с влак и то не какъв да е влак, а единствената теснолинейка в страната по линията Септември-Добринище .Ще пресечем Родопите и ще видим кътчета, които са скрити и не могат да бъдат видяни от шосето.

read more

Свечеряваше се, когато навлязохме в Априлци. Преминалата току-що лятна буря беше изпразнила улиците на планинското градче. Намерихме хотела лесно, а на входа ни чакаше усмихнатата домакиня и вместо с "добър вечер" ни посрещна с гръмкото "няма ток". Бурята беше лишила града не само от хора по улиците, а и от електричество.

read more

След 9-часов полет пръските от скоростната лодка, водеща ни към остров Дифуши от столицата на Малдиви - Мале, са просто удоволствие. Цветовете на водата са невероятно зрелище от бяло, през тюркоазено, до тъмносиньо, като преминаваме близо до малки, сгушени в необятното синьо, зелени палмови островчета.

read more