• Home »
  • Blog »
  • #сърцезаБГ - нова инициатива на #Infopoint и Петя Русева

#сърцезаБГ - нова инициатива на #Infopoint и Петя Русева

21 August 2020
#сърцезаБГ - нова инициатива на #Infopoint и Петя Русева
"Хубава си, татковино,
 
име сладко, земя рай..."
 
 
    Два реда, а казват всичко. Неземно красиви места, заредени с много енергия и мистика, богата история и прекрасен фолклор. Да, за всичко това има само една дума - България!
 
    Ние, екипът на Инфо Пойнт, обичаме всяко кътче от нашата страна и се стараем да покажем и на Вас, нашите клиенти, тези прекрасни кътчета.Стремим се да докоснем сърцето на всеки един от Вас с пътуванията и приключенията, които Ви предлагаме. Когато пътуваме, се чувстваме живи и се зареждаме за нови подвизи с енергията, която ни дават вашите усмивки. За да запечатаме всички положителни емоции и да покажем," че и ний сме дали нещо на светът” и че Родината ни има още с какво да ни изненада, подемаме кампания. В кампанията ще включим два #, с които Вие ,нашите приятели, да обозначавате своите снимки от наши общи пътувания. Двата # са #infopoint и #сърцезаБГ.
 
    Дерзайте, приятели, пътувайте, запечатвайте спомените си. Очакваме да напълним фейсбук с красивите снимки, които ще направим. На снимките си нека направим сърчице с ръцете си, за да засвидетелстваме любовта към Родината.

Тази седмица кабинетът на Тайланд одобри плановете за отваряне на страната за чуждестранни туристи, но постепенно.

read more

За мнозина, Северозапада е тера инкогнита – или непозната земя. Незнайно защо, този безкрайно красив край остава някак по-встрани от обичайните маршрути на пътешествениците. Каним ви да тръгнем заедно из него! Очакват ви старини, природни чудеса, топли хора и автентична България!

read more

Пътешествието този път започва с разкошна вила – истински дворец, на аристократ от старо време. Накъдето и да се обърнеш – мрамор, мозайки, разкош и история. После, към невероятното творение на природата, което не прилича на нищо друго, което сте виждали: Водопадът на сътворението. Родопската нощ споделяме с Момчилград. Сутринта е за селото на края на света – Лисиците. До него стигаме по чуден мост над язовир Студен кладенец. За десерт по пътя обратно е Моняк – крепостта, която има много да разказва на археолозите и предлага панорами, пред които и Микеланджело би замълчал.

read more