• Home »
 • ПО СВЕТА »
 • Ко Чанг, Тайланд за 12 дни през февруари + опция Камбоджа

Ко Чанг, Тайланд за 12 дни през февруари + опция Камбоджа

 Да се разходим из един по-различен и все още не толкова комерсиален остров в Тайланд! С придружител от страна на Инфо Пойнт - Стойко Деведжиев.

Промо цена - 1950лв 

 

Ограничени места за дата 26.02 - 3 броя!

 

Остров Ко Чанг, Тайланд + опция посещение на Камбоджа - 3 нощувки с включено пълно изхранване*

 

*Посещението на Камбоджа не влиза в цената на основния пакет и се заплаща допълнително към туроператора - 750лв с включено изхранване в Камбоджа - закуски, обеди и вечери!

 

Островът има все още славата на девствено място с уникална природа. 70% от острова е покрита с недокосната от човешка ръка джунгла. Добавяйки и плажовете и планините, Ко Чанг има право да се хвали като един от най-естествено екологичните острови в Тайланд.

Въпреки това, Ко Чанг не е чак толкова нестандартен, колкото може би звучи и има какво да предложи на всеки тип пътешественици.

 

Период на посещение 26.02.2020 - 08.03.2020

 

 

В близост до природата - мистичният остров Ко Чанг, Тайланд

 

Бихме искали да Ви информираме, че има трансфер с комфортни микробуси + кратко плаване с ферибот до Остров Ко Чанг след полета от Банкок - приблизително 6 часа.

 

 

 

12 дни / 9 нощувки с български придружител от страна на ИНФО ПОЙНТ - любител пътешественик из тайните кътчета на остров Ко Чанг! При посещение на Камбоджа - 6 нощувки на остров Ко Чанг и 3 в Камбоджа!

При посещение на Камбоджа се препоръчва  многократна виза за Тайланд - Туроператора съдейства при издаването и.

 

 

Редовен полет София - Банкок - София по маршрут с включен багаж 30 кг

 

Qatar Airways QR0228 Sofia [SOF] 2Doha [DOH]26. Feb.2020 12:25  Feb.2020 18:05
Qatar Airways QR0830 Doha [DOH]Bangkok [BKK]26. Feb.2020 20:25 27.Feb.2020 06:55
 
Qatar Airways QR0827 Bangkok [BKK]Doha [DOH]08. Mar.2020 05:25 08. Mar.2020 09:15
Qatar Airways QR0225 Doha [DOH]Sofia [SOF] 208. Mar.2020 17:0008. Mar.2020 21:15  
 

хотел на остров Ко Чанг, Тайланд - The Gallery Koh Chang  http://www.thegalleryatkohchang.com/

хотел в Камбоджа -   Monoreach Angkor Hotel 4* https://www.monoreachangkor.com/        

 

 

Програма:

1-ви ден (26.02.2020)

Отпътуване от летище София към Банкок.

Възможност за организиран на трансфер от Бургас и Варна (не е включен в цената на пакета)

2-ри ден (27.02.2020)

пристигане в Банкок, Тайланд и трансфер посока остров Ко Чанг разположен в югоизточен Тайланд. Пътуване с ферибот от континенталната част до острова и трансфер до хотела. Настаняване и свободно време за опознаване на околността. Възможност за късен плаж при пристигане навреме.

3-ти ден (28.02.2020)

Закуска. Свободно време за плаж, разходка или посещение на различни мероприятия (виж списъка на възможни активитети и екскурзии по-долу)

Възможност за езда на слон от лагер Meechai - 1час - 90лв и 2 часа 125лв. при двучасовия преход имате възможност да се къпете с малко слонче в океана. Трансфер включен в цената. Намаление за деца до 12 годишна възраст.

4-ти ден (29.02.2020)

Закуска. Свободно време за плаж, разходка или посещение на различни мероприятия (виж списъка на възможни активитети и екскурзии по-долу)

5-ти ден (01.03.2020)

Закуска. Свободно време за плаж, разходка или посещение на различни мероприятия (виж списъка на възможни активитети и екскурзии по-долу)

Днес е ден за адреналин и красиви острови около Ко Чанг - посещение с бърза лодка на национален парк Ко Ранг и спиране до 4 острова за гмуркане. Обяд и такса за достъп до национален парк в цената. Предоставя се маска за гмуркане. Времетраене 6 часа. Цена 125лв за възрастен и за деца до 12години 65лв.

6-ти ден (02.03.2020)

Закуска. Свободно време за плаж, разходка или посещение на различни мероприятия (виж списъка на възможни активитети и екскурзии по-долу)

7-ми ден (03.04.2020)

Закуска. Свободно време за плаж, разходка или посещение на различни мероприятия (виж списъка на възможни активитети и екскурзии по-долу)

8-ми ден (04.03.2020)

Закуска. Опционално - Стягане на багажа и отпътуване с минибус към Араняпратхет, Тайланд за камбоджанска виза и отпътуване към граница между Тайланд и Камбоджа. Обяд включен в цената.Преминаване на границата след формалности и отправяне към храмовите комплекси. Настанява в хотел в близост до Ангор Ват. Вечеря

За клиентите в Тайланд - свободно време за плаж 

9-ти ден (05.03.2020)

Закуска. Отправяне към храмовите комплекси и Ангор Ват. Посещение на храмовете Banteay Srey и Taproom Temple. Обяд. Вечеря в местен ресторант и отпътуване към хотела.

За клиентите в Тайланд - свободно време за плаж 

10-ти ден (06.03.2020)

След закуска в хотела, посещение на планината Khunlen и обяд, след това посещение на езерото Tole Sap ,най-голямото сладководно езеро в Азия.

Вечерта, традиционно танцово шоу с хранене в местен ресторант, след това отпътуване към хотела и свободно време.

За клиентите в Тайланд - свободно време за плаж 

11-ти ден (07.03.2020)

След закуска в хотела, отпътуване посока Банкок и след чекиране, отпътуване за София

12-ти ден (08.03.2020)

Пристигане в София и сбогуване. Възможност за трансфер срещу доплащане до Пловдив, Бургас или Варна.

 

Списък на възможни активитети на остров Ко Чанг, Тайланд срещу заплащане:

1. Посещение с бърза лодка на национален парк Ко Ранг и спиране до 4 острова за гмуркане. Обяд и такса за достъп до национален парк в цената. Предоставя се маска за гмуркане. Времетраене 6 часа. Цена 125лв за възрастен и за деца до 12години 65лв

2. Езда със слон от лагер Meechai - 1час - 90лв и 2 часа 125лв. при двучасовия преход имате възможност да се къпете с малко слонче в океана. Трансфер включен в цената. Намаление за деца до 12 годишна възраст.

3. Може да ни пишете за останалите възможни мероприятия като морски дневен и нощен риболов, трекинг в джунглата, готварски курсове, атв и каяк преходи, дайвинг и плуване с делфини. Мероприятията се заявяват и заплащат предварително при туроператора.

 

Описание на посещавани обекти по време на престоя в Тайланд:

 

Остров Ко Чанг, Тайланд

Той има все още славата на девствено място с уникална природа. 70% от острова е покрита с недокосната от човешка ръка джунгла. Добавяйки и плажовете и планините, Ко Чанг има право да се хвали като един от най-естествено екологичните острови в Тайланд.

Въпреки това, Ко Чанг не е чак толкова нестандартен, колкото може би звучи и има какво да предложи на всеки тип пътешественици.

 

Национален парк Ко Ранг, Тайланд

Национален морски парк в близост до остров Ко Чанг. Ко Ранг е част от островна група от 12 острова. Отлично място гмуркане и дайвинг. Кристално чиста вода и златист пясък е запазена марка на националния парк.

 

 

 

Какво влиза в цената:

> самолетен билет с чекиран багаж до 30кг;

> трансфер + фериботни такси Банкок - Ко Чанг - Банкок;

> 9 нощувки със закуска в хотел на остров Ко Чанг;

> придружител от ИНФО ПОЙНТ с български по време на пътуването и престоя

 

Какво НЕ влиза в цената:

 

 • БАКШИШИ;
 • МЕДИЦИНСКИ ЗАСТРАХОВКИ – С ДОПЛАЩАНЕ 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН;
 • ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ";
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКТИВИТЕТИ В ТАЙЛАНД
 • РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР;
 • ЕДНОКРАТНА ТУРИСТИЧЕСКА ВИЗА ЗА ТАЙЛАНД 35 ЕВРО – ТУРОПЕРАТОРЪТ СЪДЕЙСТВА ЗА ИЗДАВАНЕ НА ВИЗАТА
 • ПОСЕЩЕНИЕ НА КАМБОДЖА ( ТУРОПЕРАТОРЪТ ПРЕПОРЪЧВА МУЛТИ ВИЗА НА ЦЕНА 175 ЕВРО )

 

Описание на посещавани обекти по време на престоя в Камбоджа ( допълнителна екскурзия срещу заплащане 750 лв на човек ):

 

Област Ангкор, Камбоджа

Ангкор е област в Югоизточна Азия, на територията на днешното Кралство камбоджа. По време на Кхмерската империя тя е център на държавата и от този период са останали много архитектурни паметници като религиозния комплекс Ангкор Ват и старата столица Ангкор Том.

Ангкор е било местоположението на поредица столични градове на Кхмерската империя в периода 9 - 15 век от новата ера. Техните руини се намират сред гори и обработваеми площи в северната част на Тонле Сап (Голямото езеро), близо до днешния град Сием Реп. Храмовете в Ангкор са над хиляда, като варират от невзрачни купчини тухли и отломки, разпръснати из оризовите полета, до величествения Ангкор Ват, за който се твърди, че е най-големият религиозен монумент в света. Много от храмовете на Ангкор са реставрирани и в известна степен представляват лицето на кхмерската архитектура. Всяка година те са посещавани от хиляди туристи.

 

Езерото Толе Сап, Камбоджа

 В превод от кхмерски - официалният език, който се говори в Камбоджа, името на Тонле Сап означава Голямото езеро. И наистина - това е най-голямото вътрешно езеро в Югоизточна Азия, осигуряващо със своето богатство на ресурси голяма част от прехраната на многобройните рибарски селца, разположени по бреговете му.

 

Планината Кулен, Камбоджа

Планинският масив Пном Кулен се намира на 30 км северно от Ангкор Ват. Името му означава „планина на личиите“. Пном Кулен се счита за свещена планина в Камбоджа, имаща специално религиозно значение за индусите и будистите, които идват на планината за поклонение.

 Близо до тези планини се намира Анг Том, будистки манастир от 16 век, известен с гигантския лежащ Буда, най-големият в страната.

 

Какво влиза в цената:

 

> 3 нощувки със закуски в хотел в Камбоджа в близост до Ангор Ват;

> 4 обяда в Камбоджа;

> 3 вечери;

> трансфер Камбоджа - Банкок; 

> придружител от ИНФО ПОЙНТ с български

> описаните за посещение обекти в Камбоджа

 

хотел в Камбоджа - https://www.monoreachangkor.com/

 

Информация и необходими документи за издаване на туристическа виза за Камбоджа:

 • Такса за издаване на камбоджанска виза в размер на - 36 долара, издава се и се заплаща на границата с Тайланд и Камбоджа, попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и 1 (една) цветна снимка с размер 4,5 см/ 3,5 см;

 

Важно! 

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 65 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

 • ако прекратяването е до 185 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 184 до 85 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Екскурзията се осъществява при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Информация и необходими документи за издаване на туристическа виза за Тайланд:

 • задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.
 • Такса за издаване на тайландска виза в размер на - 35 евро или 175 евро, издава се и се заплаща от България, попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и 1 (една) цветна снимка с размер 4,5 см/ 3,5 см;

 

Местна валута: Тайландски бат и Камбоджански риел

Здравни изисквания: Няма специални здравни изисквания.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Може да ни пишете или да ни се обадите за повече детайли по програмата: +359889150480

2 350,00 BGN 1 950,00 BGN
The product is added to shopping cart
Price: 1 950,00 BGN
Please choose: