SETTLE

SETTLE

Ново при ИНФО ПОЙНТ – приемайте плащания със Settle

 

 

23 Ноември 2021

 


E-commerce сферата е изключително динамична и поведението на потребителите може да се изменя много бързо. Все повече клиенти пазаруват през мобилните си устройства и търсят удобни методи за плащане, с които по-лесно да правят онлайн покупки.

Едно от тях е Settle – удобен метод за мобилни разплащания, който добавихме в страницата на Инфо Пойнт. В тази статия ще ви запознаем в детайли с него и ще научите как можете да се възползвате от предимствата му.

Запознайте се със Settle!

 

Settle е норвежка платформа за мобилни плащания, която предлага широк спектър от интегрирани решения за онлайн търговия. Компанията започва историята си преди 15 години и днес вече е една от водещите payment платформи в Европа. От началото на тази година решението вече е и на българския пазар – и ние от Инфо Пойнт нямахме търпение да го активираме за всички наши клиенти!

Какви са предимствата за клиентите ни?

  • Платформата дава възможност на потребителите да правят мигновени разплащания директно от телефона си. Благодарение на Settle, в процеса на завършване на покупка не е необходимо да въвеждат данните за банковата си карта – тази информация е запазена в приложението. Плащането отнема само няколко секунди и статусът на трансакцията се отразява веднага.
  • Регистрацията отнема само 2 минути, след като клиентите ни изтеглят приложението. Процесът е максимално опростен и не изисква сложни верификации.
  • Използването на Settle е напълно безплатно за потребителите.
  • Клиентите ни разполагат с кредитна линия и могат да пазаруват, дори когато не разполагат с достатъчно средства.
  • По-голяма сигурност. По време на покупката клиентите ни не въвеждат чувствителна информация като номер на картата и CVV код. Освен това, Settle гарантира сигурността на приложението с надеждно криптиране и използване на биометрични данни.
Sort by